Bromfietsrijbewijs

Bromfietsrijbewijs

Bromfietsrijbewijs
Ook voor je bromfietsrijbewijs kun je bij motorrijschool MOTORI terecht! Vanwege de veiligheid is ook voor dit rijbewijs enige training vereist. Motorrijschool MOTORI zal je daar vakkundig bij begeleiden. Het bromfietsrijbewijs heb je nodig om een bromfiets, scooter of snorfiets te mogen rijden. Bij motorrijschool MOTORI wordt er met maximaal 2 leerlingen tegelijk gelest, wat de slagingskans enorm verhoogt door de persoonlijke aandacht die je krijgt!

Theorie
Vanaf het moment dat je 15,5 jaar bent, kun je op theorie-examen. Als je dit hebt gehaald, kun je als je 16 jaar bent, verder aan het praktijk gedeelte. Beschik je reeds over een rijbewijs, dan hoef je geen bromfietsrijbewijs meer te halen. Motorrijschool MOTORI verkoopt ook theorieboekenpakketten. Dit betreft een theoretisch boek en een examentrainingsboek met 450 examen vragen.

Praktijk
Na het kennismakingsgesprek gaan we lessen inplannen om in totaal 5 uur (een blok van 2 uur en een blok van 3 uur) in Berkel Enschot en omgeving te rijden (daar is ook je examen!), met aansluitend het praktijkexamen. Je rijdt alleen of met een andere leerling en natuurlijk met de instructeur.

Kleding
Voor de kleding hoef je zelf niet te zorgen. Motorrijschool MOTORI beschikt over helmen, jassen, broeken en handschoenen.

Waardebonnen
Verras een vriend, vriendin, kennis of familielid eens met een waardebon voor één of meerdere lessen!

Leuke les gehad! — Jill
Mijn eerste les was gaaf! Kan niet wachten tot ik mijn rijbewijs heb! — Cindy
Leuke site... — Edwin
partner
partner
partner
partner